top of page
Image by Camille Minouflet
447021818_1168403630840238_4954236379967583690_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Matorić Akasha rođena je 1.12.1991. godine u Zagrebu, a danas živi na relaciji između malog sela u općini Krnjak (gdje je, zajedno sa svojim partnerom Karlom, stvorila Green Sanctuary) i grada Makarske. Ovdje je kako bi ispunila svoju duboku težnju za služenjem drugima i dijeljenjem najrazličitijih znanja, koja dotiču pitanja duhovnog razvoja, suosjećajnog načina života te holističkog zdravlja. U tome joj pomažu pisanje, njezina uloga učiteljice joge te neposredan terapijski rad s osobama različitih profila. Najviše ju ispunjava rad sa hipersenzibilnim ženama, obzirom da je i sama pripadnica upravo te populacije.

Stazu kojom treba poći su joj osvijetlili njezina visoka osjetljivost i s njom povezani osjećaji anksioznosti i nepripadanja. Iste vidi kao svoje najveće učitelje, kojima je beskrajno zahvalna. Njezino unutarnje putovanje je započelo (i nastavlja se) pisanjem, koje joj pomaže da dođe u doticaj s unutarnjim učiteljem i osvijetli sve one ranjive i nesavršene aspekte sebe, od kojih je nekada, ne tako davno, i sama voljela bježati. 

Magistrirala je socijalnu pedagogiju (Problemi u ponašanju- Smjer Odrasli), a osim toga je i certificirana učiteljica Hatha joge i Kundalini joge, instruktorica Mindfulnessa te nutricionistica veganske prehrane. Dugodišnja je praktičarka joge i meditacije, a u svojoj svakodnevnoj praksi pronalazi snagu, utjehu, povezanost i motivaciju- sve ono što joj je potrebno da održi vezu s našim istinskim domom te se nosi sa svakodnevnim izazovima svijeta u kojemu živimo.

Osim u duhovnoj praksi i pisanju, uživa u intuitivnom kuhanju i pripremi biljnih specijaliteta, pisanju veganskih recepata, čitanju, vrtlarenju, šetnjama, planinarenju, vožnji bicikla, plesu, pjevanju mantri, putovanjima, ljuljanju, ali i druženju- osobito s prirodom, partnerom te svojim četveronožnim ljubimcima. Najsretnija je na plaži, dok osluškuje zvuk valova i promatra veličanstveni zalazak sunca.

Uči svakodnevno- od svojih (unutarnjih) učitelja, knjiga i od najrazličitijih duša s kojima dolazi u doticaj.

Na svim stečenim interdisciplinarnim znanjima te na osobnom iskustvu dubinskog unutarnjeg putovanja i neposrednim uvidima, gradi temelje svog holističkog pristupa čovjeku i njegovu zdravlju. Zagrljaj cjelovitosti je tako sinergija intuicije, mudrosti, drevnih znanja, profesionalnih znanja i vještina te znanstveno relevantnih tehnika. On je mjesto blagog susreta vas s vama samima, uz podršku duše koja je i sama prošla kroz sve aspekte tog iskustva. 

 

Ana u okviru Zagrljaja cjelovitosti vodi satove tradicionalne Hatha i Kundalini joge te održava Mindfulness čajanke. Osim toga, radi 1:1 s klijentima različitih profila, a svakom od njih pristupa potpuno individualno. Posvećena je i stvaranju različitih pisanih materijala. Autorica je tri E- priručnika, a trenutno aktivno radi i na finalizaciji svoje prve knjige, koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana. Zajedno s partnerom, kreirala je Green Sanctuary, malo mjesto u kojem dočekuje sve putnike namjernike u potrebi za relaksacijom, ali i susretom sa onim Istinskim Ja. Namaste!

Diplome i certifikati

1000005603_edited.jpg
1000005602_edited.jpg
mindfulness teacher_edited.jpg
kundalini diploma_edited.jpg
nutricionist diploma_edited.jpg
Diploma-mindfulness_edited.jpg
bottom of page