top of page
Image by Camille Minouflet

Nekoliko riječi o autorici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Matorić Akasha rođena je 1.12.1991. godine.

Ovdje je kako bi ispunila svoju duboku težnju za služenjem drugima i dijeljenjem najrazličitijih znanja, koja dotiču pitanja duhovnog razvoja, holističkog zdravlja, suosjećajnog načina života te uravnotežene biljne prehrane. U tome joj pomažu pisanje i neposredan rad s osobama različitih profila.

Stazu kojom treba poći su joj osvijetlili njezina visoka osjetljivost i s njom povezani osjećaji anksioznosti i nepripadanja. Iste vidi kao svoje najveće učitelje, kojima je beskrajno zahvalna. Njezino unutarnje putovanje je započelo (i nastavlja se) pisanjem, koje joj pomaže da dođe u doticaj s unutarnjim učiteljem i osvijetli sve one ranjive i nesavršene aspekte sebe, od kojih je nekada, ne tako davno, i sama voljela bježati. 

Magistrirala je socijalnu pedagogiju, a osim toga je i certificirana učiteljica Mindfulnessa i nutricionistica veganske prehrane. Dugodišnja je praktičarka (kundalini) joge i meditacije, a trenutno je u edukaciji za učiteljicu kundalini joge. U svojoj svakodnevnoj praksi pronalazi snagu, utjehu, povezanost i motivaciju- sve ono što joj je potrebno da se nosi sa svakodnevnim izazovima svijeta u kojem živimo.

Osim u duhovnoj praksi i pisanju, uživa u intuitivnom kuhanju i pripremi biljnih specijaliteta, čitanju, vrtlarenju, šetnjama, planinarenju, vožnji bicikla, plesu i pjevanju mantri, putovanjima, ljuljanju, ali i druženju- osobito s prirodom, partnerom te svojim četveronožnim ljubimcima. Najsretnija je na plaži, dok osluškuje zvuk valova i promatra veličanstveni zalazak sunca.

Uči svakodnevno: od unutarnjeg učitelja, knjiga i od najrazličitijih ljudi s kojima dolazi u doticaj.

Na svim stečenim interdisciplinarnim znanjima, ali prvenstveno na osobnom iskustvu dubinskog unutarnjeg putovanja i neposrednim uvidima, gradi temelje svog holističkog pristupa čovjeku i njegovu zdravlju. Zagrljaj cjelovitosti je tako sinergija intuicije, mudrosti, dubokih uvida, osobnog iskustva, profesionalnih znanja i vještina te znanstveno relevantnih tehnika. On je mjesto blagog susreta vas s vama samima, uz podršku duše koja je i sama prošla kroz sve aspekte tog iskustva. 

 

Ana u okviru Zagrljaja cjelovitosti radi s klijentima različitih profila te svakom od njih pristupa potpuno individualno. Osim toga, posvećena je stvaranju različitih pisanih materijala. Autorica je tri E- priručnika, a trenutno aktivno radi i na finalizaciji svoje prve knjige, koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana. 

bottom of page